Partners

Trabajamos con las mejores marcas del mercado para proporcionar a tu empresa la solución adecuada

Intel és l’empresa líder en processadors que trobem en la majoria de PCs actuals. A més a més, crea i dissenya tecnologíes que són bàsiques per als dipositius informàtics d’arreu del món.

VMware s’especialitza en la virtualització a través de software en l’entorn informàtic: cloud, centre de dades, dispositius mòbils,…

Multinacional que desenvolupa, fabrica i llicencia software per a ordinadors personals, servidors, dispositius electrònics i diversos serveis.

Companyia mundialment reconeguda per a produïr servidors, PCs, portàtils, smartphones, PDAs, tablets, netbooks,… amb una excel·lent relació qualitat-preu.

Solucions de gestió intel·ligent de dades a través de software que virtualitza, crea còpies de seguretat i realitza plans de recuperació davant desastre de pèrdua de dades per a entorns virtuals.

Líder en tecnologia de visualització computacional, NVIDIA és l’empresa inventora de les GPU per a workstations, ordinadors personals i dispositius mòbils de tot tipus.

Fortinet proporciona software, dispositius i serveis de ciberseguretat, com firewalls, antivirus, prevenció d’intrusions i seguretat en dispositius d’usuari, entre altres.

Overland Storage proporciona solucions unificades de gestió i protecció de dades a través d’un software corporatiu amb eines per a facilitar la feina al departament IT.

Mellanox Technologies és la companyia internacional encarregada de proporcionar productes de networking qeu utilitzen la tecnologia InfiniBand i Ethernet.

Empresa especialitzada en crear solucions d’emmagatzematge fiables, eficients i rentables, dissenyades a propòsit per a casos d’ús específics i demandes comercials.

Iberlayer proporciona un servei complet de filtrat de correu electrònic des del núbol que impedeix que el correu perillós i no desitjat arribi fins als usuaris.

Netgear ofereix hardware per a crear arxius centralitzats, compartits entre ordinadors i fins i tot fer còpies de seguretat des d’una ubicació remota.