Solucions

cloud-pic

Núvol

Serveis Cloud i gestionats

Núvol públic, híbrid i privat aportant solucions a tots ells amb models TI que combinen productes i serveis gestionats per a cada necessitat.

infraestructura-pìc

Infraestructura

Centre de dades i sistemes

Analitzant l’estat i informant de la seva situació, els nostres especialistes li proporcionen infraestructura per construir i millorar el CPD de la seva empresa.

icono-seguridad

Ciberseguretat

Protecció 2,0 a les seves necessitats

Les amenaces i Cyber no són previsibles en la seva totalitat, però tenir solucions per a la continuïtat del Neogocio és essencial per a l’empresa.

reunion-colaboracion

Trobada i col·laboració

Disseny intel·ligent, obert i actualitzable, llibertat de moviment, fiabilitat i fluïdesa són factors clau en les nostres solucions convergents d’AV i IT.

icono-redes

Xarxes i comunicacions

Disseny i implementació de cablejat estructurat, xarxes Wi-Fi i solucions de connectivitat per al centre de dades, fonamental per tenir una xarxa productiva.

icono-iot

IoT & intel·ligència artificial

Des de maquinari especialitzat per a IoT i AI i solucions d’analítica de base de dades per a Big data, convertim dades en informació indispensable.

icono-usuarios

Usuari i impressió

El nostre catàleg de solucions de dispositiu i d’impressió dóna resposta als usuaris en el nivell estàtic, mòbil, únic o departamental.

audiovisuales

Audiovisual

Oferim productes i serveis per construir i millorar l’espai audiovisual dels nostres clients, tant d’usabilitat com de funcionalitats.

icono-school

Educació

Fomentem la transformació digital en centres educatius i de formació, basant-se en solucions flexibles, senzilles d’implantar i fàcils d’utilitzar.

L’últim al seu abast

A Serviflytech estem a l’avantguarda de la tecnologia i coneixerem les últimes tècniques per ajudar les empreses en tots els sectors i mides. Treballem colze a colze amb els millors fabricants tecnològics perquè les solucions que puguem aportar a les empreses s’adaptin a les seves necessitats i pressupost.

 

Necessites un altre tipus de solució tecnològica que no aparegui a la nostra web? Contacti‘ns.

a